Sincer nu stiam cum sa le numesc. Le-am facut efectiv cu ce aveam la indemana, in graba, si culoarile mi se par tomnatice.
Rezultatul mi-a placut mult.
Sunt pretentioasa la paste…si nu mananc de fel cu legume.
Dar aceasta combinatie…m-a cucerit.

INGREDIENTE
1 vanata medie
1 morcov
1 radacina de patrunjel mica
3 rosii
300 gr paste fusili sau ce altceva doriti
1 ceapa
putin cimbru


MOD DE PREPARARE
Am fiert pastele cu ceapa.
Am razuit fin morcovul si radacina de patrunjel si am taiat cubulete vinetele.
Am blenduit rosiile decojite cu ceapa, si radacina de patrujel.
Am pus intr-o tigaie 3 linguri de ulei, vinetele, morcovul si sucul obtinut.
Am lasat la foc mic pana au scazut la jumatate.
Am potrivit de gust si am presarat cimbru.
Am pus pastele si am mai lasat 5 minute.
Mie imi plac foarte mult „al forno”… astfel le-am bagat 15 minute sa se gratineze la cuptor.
Pofta buna!