INGREDIENTE

180g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
1 lingurita scortisoara
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
100ml ulei din turte de masline pentru gatit (fara gust fara miros)
1 ou
200g piure de dovleac copt
1 lingurita pudra de vanilie (optional)

 

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol amestecati faina, praful de copt si scortisoara.

In alt vas, mixati oul cu zaharul sau siropul, vanilia, uleiul si piureul de dovleac.

Adaugati in al doilea vas compozitia din primul si continuati sa mixati pana ce compozitia devine omogena.

Pregatiti tava cu hartie de copt si puneti compozitie cu o lingura, lasand spatiu intre fursecuri.

Bagati la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 15 minute sau pana se rumenesc usor.

Ies extraordinar de moi si pufoase.

Pofta buna!