INGREDIENTE

aproximativ 100g faina la alegere
1 lingurita praf de copt bio
1 ou
50mL ulei de masline nonextravirgin
50g miez de nuca
50g stafide
200g piure de dovleac copt

MOD DE PREPARARE

Punem stafidele la hidratat pentru aproximativ 20 min apoi le facem pasta la robot impreuna cu nucile.

Mixam oul cu uleiul si adaugam pe rand: pasta de stafide cu nuca, piureul de dovleac si faina amestecata cu praful de copt.

In functie de tipul fainii s-ar putea sa nu fie nevoie sa o adaugati pe toata.

Compozitia trebuie sa fie una destul de groasa, nu lichida sa curga din lingura dar nici modelabila.

Punem compozitie cu lingura in tava pe hartie de copt si coacem la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 20 de minute sau pana se rumenesc si deasupra.

Au iesit absolut delicioase!

Pofta buna!