INGREDIENTE

185g caju crud
230g faina alba de grau
2 lingurite praf de copt bio
o lingura zahar sau sirop de artar (optional sau in functie de preferinte)
1 ou mai mare (50g)
120mL lapte
115g unt moale (la temperatura camerei)

MOD DE PREPARARE

Macinam caju-ul la maruntitorul electric sau la rasnita astfel incat sa obtinem o pudra cat mai fina.

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul pana devine cremos. Adaugam oul si laptele si continuam sa mixam.

Incepem sa adaugam faina amestecata cu praful de copt alternand cu pudra de caju. Vom folosi mixerul atat cat ne permite fara sa-l fortam, apoi vom amesteca cu o spatula pana se incorporeaza toate ingredientele.

Punem compozitia intr-un pos (eu am folosit o punga careia i-am taiat coltul).

Formam fursecurile in tava pe hartie de copt. Eu le-am facut putin cam mari, totusi.

Deasupra infingem cateva un caju.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 25 de minute sau pana se rumenesc usor.

Ies nemaipomenit de bune si pufoase. Pofta buna!