INGREDIENTE (4 portii)
150g fulgi de ovaz dimensiune mica
500mL lapte vegetal sau de vaca
3 linguri ulei de cocos sau unt topit + o lingurita pentru uns vasul
3 linguri nuca macinata
1 ou
1 lingurita scortisoara
Fructe: eu am pus 2 banane, un pahar afine congelate, o piersica, o pruna
*puteti pune alte fructe la alegere.
MOD DE PREPARARE VIDEO
In loc de nuca se pot pune alune macinate?
da
Bună … Cum îmi dau seama ca este făcută ? Mulțumesc
la 180 grade C aproximativ 50 de minute. Nu are ce sa nu fie facut daca respectati indicatiile!
cum avem intoleranta la ou…il putem inlocui cu clasica banana pisata?
cred ca da :), oricum se mananca cu lingurita.
Buna ! Ce fulgi de ovăz folosiți? Si de la cate luni ati introdus această rețetă? Mulțumesc !
Folosesc fulgi de ovaz bio. Am introdus pe la 8 luni 🙂