INGREDIENTE

Blat
120g faina
45g carob
o lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
1 lingurita praf de copt bio
1 ou
125ml lapte
65ml ulei
125ml apa fiarta

Crema
400g branza de vaci
100g smantana

MOD DE PREPARARE

Am amestecat zaharul cu faina, carob si praf de copt. Am adaugat oul, laptele si uleiul. Am mixat 2 minute la viteza medie apoi am pus apa fierbinte.
Compoziția este destul de lichida.

Am copt blatul intr-o forma pătrată, cu latura de 22cm. A ieșit suficient de înalt încât sa pot face o secțiune.

Am amestecat branza cu smantana si am apelat la blender pana am obținut o crema fina.

Am întins crema pe o parte de blat, pe cealaltă am pus-o deasupra.

*La asamblare, crema va fi destul de moale, încât daca doriți sa tăiați prăjitura imediat, recomand sa o porționată întâi, apoi sa puneți crema.

Daca timpul va permite, lăsați-o la frigider cateva ore sau peste noapte. Blatul va absorbi usor din crema, eliminând astfel riscul sa curgă crema la tăiere.