Am pregatit astazi o reteta noua si delicioasa de fasole galbena cu smantana. Poate fi o cina delicioasa sau poate fi o garnitura perfecta pentru o fripturica la pranz.

Am folosit fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.

Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita. Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni.

INGREDIENTE

450g fasole galbena intreaga congelata de la Edenia
200g smantana
o ceapa rosie (sau alba)
3 catei usturoi
50mL lapte
3 linguri ulei de masline
condimente: cimbru, boia, patrunjel

MOD DE PREPARARE

Gatim fasolea galbena la abur pentru 15 minute.

Tocam ceapa si usturoiul marunt si le punem la inabusit cu uleiul si jumatate de pahar de apa.

Cand apa a scazut si legumele s-au inmuiat, adaugam laptele, smantana si condimentele si amestecam pana se topeste smantana.

Adaugam in sosul de smantana si fasolea galbena si amestecam bine.

Pofta mare!

Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina https://www.flaveur.ro/legume-edenia/.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!