INGREDIENTE
80g paste farfalle
5 bucati rosii uscate (bucatile fiind mici) in ulei
Ulei de la rosii
2 ciuperci Champignon
1 fir ceapa verde
2 catei de usturoi
Patrunjel verde

MOD DE PREPARARE
Am pus pastele la fiert conform instructiunilor de pe punga.
Am curatat si am spalat legumele. Ciupercile le-am feliat, usturoiul l-am zdrobit, ceapa, patrunjelul si rosiile le-am tocat.
In tigaia antiaderenta am pus putin ulei de la rosiile uscate, ciupercile, rosiile, ceapa, usturoiul si putina apa, cat sa nu se prajeasca. Cand apa scadea, mai puneam.
Aproape de final am adaugat si patrunjelul, am oprit focul si am acoperit cu un capac pentru cateva minute.


Cand pastele s-au fiert, le-am pus in strecuratoare si le-am dat printr-un jet de apa rece, servindu-le cu amestecul de legume.

Pofta buna!