INGREDIENTE

200g ciuperci pleurotus
½ ardei kapia
¼ radacina de pastarnac
1 morcov mic
4 fire ceapa verde
1 legatura mica marar
2 oua crude + 1 ou fiert sau oua de prepelita
2 catei de usturoi
cimbru, oregano
Unt pentru uns vasul

MOD DE PREPARARE


Am curatat si am spalat bine ciupercile si le-am pus la fiert. Am fiert separat si morcovul, pastarnacul, ardeiul kapia si intr-un alt vas, oul.
Intre timp am tocat ceapa si mararul. Legumele fierte le-am scurs bine si le-am maruntit cu cutitul. Am amestecat totul cu cimbrul si oregano si cu ouale crude.
Oul fiert l-am curatat si l-am taiat in doua, pe lungime.
Vasul l-am uns cu unt si am turnat jumatate din compozitie, in care am pus jumatatile de ou fiert. Am pus si restul compozitiei si am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade aproximativ 30minute.

Pofta buna!

*Vasul a fost mic, diametru de aproximativ 15cm
**Ouale de prepelita ar fi fost mai bune, dar am uitat sa le cumpar. 4-5 oua fierte, curatate si asezate intregi. Desigur, se poate face si fara ouale fierte din interior.