INGREDIENTE
1 dovlcel
O bucata de carne de porc mica, aproximativ cat palma
1 ceapa
½ morcov
1 lingura cu varf couscous
Bulion de rosii, de casa am folosit
Rosie
1 cartof mic, optional
Cimbru


MOD DE PREPARARE
Am spumat carnea de porc in apa rece, apoi am pus-o intr-un vas cu apa calda si am lasat-o la fiert. Dupa ce a fiert, am tocat-o marunt la cutit si am amestecat-o cu cous cous-ul (spalat in mai multe ape si am
gatit conform instructiunilor), morcovul dat pe razatoare, ceapa tocata si cimbrul. Am spalat dovlecelul si l-am taiat in doua. I-am scos miezul si l-am umplut. I-am pus capac de rosie (care in cuptor a picat), si l-am bagat la cuptor, intr-un vas in care am pus si apa si cartoful taiat in doua.
A stat aproximativ 50minute in cuptor, la 180grade. Cand era aproape gata am pus si putin bulion.