INGREDIENTE
3 dovlecei medii
500 gr spanac
1 ceapa
3 linguri de cous cous
200 gr piept de curcan ( poate fi si alta carne)
2-3 catei de usturoi
putin unt
putin ulei


MOD DE PREPARARE
Am fiert putin carnea cat sa o spumuiesc.
Dupa ce am spalat bine spanacul l-am pus intr-o tigaie cu untul si l-am inabusit.
Separat dovleceii i-am taiat pe jumatate pe lung, i-am uns cu ulei si i-am bagat la cuptor intr-un vas acoperit, si i-am tinut in jur de 20 minute, cat sa se inmoaie.
Am fiert ceapa si in zeama ei am oparit cous cous-ul.
Spanacul l-am tocat marunt, ceapa, carnea si usturoiul la fel si le-am amestecat bine.
Am scobit dovleceii si i-am umplut cu acest amestec.
Am mai bagat totul 15 minute la cuptor.
Pofta buna!