Ce sa faci cand iti este pofta de ceva dulce, dar vrei fara zahar…rapid si cu ingrediente putine?
Simplu: un desert cu…tapioca!

INGREDIENTE
50 gr tapioca
1 banana
200 ml lapte
1/2 pastaie de vanilie
1 lingura de unt
1 lingurita cu varf carob


MOD DE PREPARARE
Am lasat tapioca la hidratat aproximativ 1 ora.
Apoi am fiert-o in lapte cu vanilie, pana era gatita corect si se „legase”.
Am pasat banana grosier si am amestecat-o cu tapioca.
Am uns vasul cu unt si am turnat compozitia.
Am bagat la cuptor pentru aproximativ 45 minute ( 180 gr).
Prinsese o crusta rumena, aurie, frumoasa!
Am lasat-o sa se raceasca putin
Separat am topit untul si l-am amestecat cu carobul.
Cu aceasta glazura am uns cele 2 portii de tapioca.
Se mai poate pune putin la frigider daca preferati mai „densa” compozitia.
Pofta buna!