Un preparat usor de realizat, foarte gustos, fin, aromat.

INGREDIENTE
250 ml lapte 3.5% gr
1 galbenus
1/4 pastaie de vanilie
1 lingura cu varf amidon alimentar
1 lingurita zahar brut (optional)
100 ml lapte 3.5 % gr
2 linguri fulgi de orez
1-2 lingurite de gem ( mai mult dupa preferinte ) – eu am optat pentru zmeura fara zahar


MOD DE PREPARARE
Am pus 100 ml la foc mic.
Restul de 150 ml + amidonul, zaharul,vanilia si galbenusul le-am amestecat bine, bine cu telul.
Cand a inceput sa fiarba laptele am pus treptat mixul amestecand continuu.
Si am amestecat pana s-a ingrosat…si gata budinca.
Separat cat se raceste aceasta putin am fiert in lapte (100 ml) fulgii de orez.
I-am lasat acoperiti 10 minute apoi am montat desertul.
Orezul, budinca, inca putin orez si gemul de zmeura.
Suna yammy, asa-i?
Pofta buna!