Acum ceva timp imi povestea o prietena despre o mamica si fetita ei si ce poti face in spatiul virtual in afara de a pune poze … Mi s-a parut o idee geniala sa iti scrii gandurile…pe net. Sa nu se piarda niciodata. Nu am reusit sa aplic ideea asa cum mi-am dorit, dar prin articolele mele sper sa va impartasesc ganduri de mamica… lui D. Imi place sa citesc …orice! Si de multe ori imi raman intiparite idei. De aici si urmatoarele ganduri.

Pe facebook am citit despre curatenia cand ai copil. Clar …niciodata ca inainte de copil! Poate doar 5-10 minute. Apoi totul arata ca dupa „uragan”!

Dar nu aceasta este concluzia mai multor articole si a multor idei puse de mine in practica. Trebuie sa ne intrebam: ce isi vor aminti copii nostri? Cat de des faceam curat? Cate ore petreceam in bucatarie? Cat de „la dunga” ieseau la joaca? Cat de lipsita de praf este mobila? Desi imi plac enorm de mult lucrurile puse la punct sunt constienta ca D. o sa isi aminteasca de fapt orele de joaca, prosteala din bucatarie cu faina, apa, linguritele, alergatul prin casa ridicand casa cu fundul in sus, tavalitul si cel mai important…ca le-am facut impreuna! Asa ca…sa ne organizam timpul in functie de micutii nostri.

Timpul cu ei nu se mai intoarce, sa profitam si sa copilarim! Prin ei ne retraim o parte frumoasa din viata!