INGREDIENTE

1 cartof dulce
1 morcov
100g linte rosie
1 ou
2 linguri patrunjel uscat (sau proaspat)
1 lingura emmental ras
6 linguri pesmet (2 pentru compozitie si 4 pentru crusta)


MOD DE PREPARARE

Puneti la fiert morcovul si cartoful, taiate rondele, impreuna cu lintea. Cand lintea este fiarta, puneti compozitia intr-o strecuratoare si lasati la scurs cateva minute.
Dupa ce s-a racit, pasati cu ustensila de piure. Apoi adaugati emmentalul, patrunjelul, oul si cele 2 linguri de pesmet si amestecati bine.
Restul pesmetului puneti-l intr-o farfurie adanca.
Formati crochetele pe care apoi le treceti prin pesmet.
Puneti crochetele in tava pe hartie de copt si bagati la cuptor preincalzit la 200 grade. Dupa 15 minute intoarceti crochetele si mai lasati-le inca 15-20 minute.
Pofta buna!