Indragim mult CROCHETE CU BRANZA SI UNT si „STICKS-URI” DE CASA. Asa ca am zis sa le reinventam astfel:

INGREDIENTE
100 g unt
2 lingurite cu varf de mascarpone
300 g faina
10 g drojdie proaspata
susan sau altceva pentru decor
1 ou

1 lingurita ulei de masline

 

MOD DE PREPARARE

Am amestecat untul la temperatura camerei cu branzica si drojdia.

Am batut albusul pana s-a albit ( o spuma moale) si l-am turnat peste.

Am incorporat faina treptat.


Am intins foaia pe o hartie de copt.

Din acest gramaj iese o tava intreaga de cuptor.

Galbenusul l-am amestecat cu uleiul si am uns foaia ( care este subtirica).

Am portionat si am presarat susanul.

Am bagat la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie ( preincalzit) pana s-au rumenit usor.

Aproximativ 25 minute, in functie de cuptor.

Pofta buna!