INGREDIENTE (3 portii)

300mL suc de portocale (sucul de la 3 portocale medii)
sucul de la jumatate de lamaie (optional)
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte/numai pentru 1 an+)
2 oua
100g iaurt
o lingura si jumatate amidon de porumb

 

MOD DE PREPARARE (VEZI VIDEO)

Punem intr-un bol toate ingredientele si mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Pregatim 3 vase ramekin pe care le punem intr-un vas mai mare cu inaltimea egala cu inaltimea vaselor ramekin.

Punem apa in vasul mare astfel incat sa ajunga la 3/4 din inaltimea vaselor ramekin.

Bagam la cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 50 de minute sau pana prinde o crusta usor rumena.

*Puteti renunta la sucul de lamaie pentru ca a iesit acrisoara cu o lingura de zahar. Chiar si asa domnul Copil m-a uimit cat de mult i-a placut :D.