Cand esti in criza de timp, faci o gustare/cina rapida cu couscous.
INGREDIENTE
1 ceasca lapte (170 ml)
1/2 ceasca couscous
1 ou
o mana de stafide
3 linguri branza de casa
unt pentru tapetat
MOD DE PREPARARE
Am pus stafidele la hidratat in apa plata un sfert de ora.
Am pregatit couscous-ul conform etichetei, adica am fiert laptele si l-am pus fierbinte peste couscous. Am acoperit si am lasat 5 minute.
Am batut oul bine cu branza, am adaugat stafidele scurse bine de apa si am amestecat cu couscousul cu lapte.
Am uns un vas ceramic si am dat la cuptor pana a trecut testul scobitorii.
Pofta buna!
Buna seara, spuneti-mi va rog daca nu am introdus si albus pot folosi doar galbenusul..cum se modifica proportiile.
( bebe 8 luni)
Multumesc
in aceasta reteta nu prea merge doar cu galbenus pentru ca trebuie sa lege ceva compozitia. Daca o doriti mai moale atunci merge doar cu 2 galbenusuri, insa oul se introduce intreg inca de la inceput.
Buna! la ce temperatura si cat timp a stat la cuptor?
la 180 grade C aproximativ 25 de minute sau pana se rumeneste.