INGREDIENTE

1 dovlecel
1 rondea morcov
1 rondea radacina de patrunjel
10 cm praz
1/2 ardei (gras sau kapia)
1 lingura cous cous din grau dur
50 g piept de pui (ajustati in functie de varsta, puteti pune si alta carne)
1 lingurita ulei de masline
putin patrunjel

 

MOD DE PREPARARE

Se fierb legumele. Separat puiul se fierbe in 2 ape.

Legumele fierte le blenduiti intens ( ardeiul fara pielita) impreuna cu uleiul si o lingura din supa de legume.

In restul de supa ( sa aveti aproximativ 150 ml) fierbeti/opariti cous cousul.
Lasati-l la umflat 10-15 minute.

Il scurgeti bine si il amestecati cu sosul. Maruntiti bine puiul si il incorporati in compozitie.

Bagati la cuptor pentru 20-25 min la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Inainte de racire presarati patrunjelul proaspat.

Pofta buna!