Nimic nu se compara cu roadele culese toamna.
Printre preferatele mele se numara prunele.
Daca pui in ecuatie cous cous si nuca…si alte cateva ingrediente simple, iese ceva absolut delicios!

INGREDIENTE
5 prune mici, dulci, coapte sau 5 linguri cu varf de MAGIUN DE PRUNE FARA ZAHAR
100 gr cous cous
200 gr mascarpone
1 ou
1/2 lingurita pudra de vanilie
1 lingurita cu varf de carob
2 linguri cu nuca macinata
putin unt pentru uns


MOD DE PREPARARE
Am fiert cous cous ul in apa pana a dat in fiert.
Am stins focul si l-am lasat 15 minute la umflat.
Eu am facut de 2 ori reteta, pana sa o postez.
Prima oara cu prune taiate cubulete.
A doua oara cu magiun.
Ambele seamana mult la gust.
Am amestecat apoi cous cous ul cu oul, prunele, nuca, vanilia si mascarpone.
Am pus intr-un vas de yena uns cu unt 3/4 din compozitie.
Restul am amestecat cu lingura de carob.
Am nivelat peste partea aceasta de „ciocolata”.
Am bagat la 180 gr ( foc mediu), preincalzit pana a trecut testul paiului ( cu o scobitoare am verificat).
Este buna atat calda cat si rece.
Pofta buna!