Va invit la un pranz absolut delicios si rapid de coquelet umplut cu legume!

Folosim desigur coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.

De asemenea si amestecul de legume Stir Fry de la Edenia pentru ca acesta contine o mare varietate de legume atent selectionate: mazare, orez, morcovi baby, ceapa, ciuperci, ardei rosu, ardei verde si porumb dulce.

INGREDIENTE

1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
450g Amestec stir fry de la Edenia
o rosie (optional)
ulei de masline
ierburi de Provence, busuioc

MOD DE PREPARARE

Atat coqueletul cat si amestecul vor fi decongelate in prealabil la frigider.


Punem puiul intr-o forma ceramica si il umplem cu Amestecul Stir Fry iar ce ramane il punem deoparte pentru mai tarziu.

Stropim puiul cu ulei de masline si presaram ierburi de Provence. Bagam vasul la cuptor, setam 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie. Dupa 30 de minute, scoatem puiul si adaugam restul de Amestec Stir Fry pe langa pui, iar deasupra punem rosia taiata cubulete. Stropim legumele cu ulei de masline, presaram busuioc si bagam vasul din nou in cuptor pentru inca 30 de minute.

Un pranz absolut delicios si rapid! Pofta mare!

Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala.
Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.

Amestecurile de legume de la Edenia au marele avantaje ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Cu amestecul Stir Fry putem prepara in mancaruri inspirate de bucataria orientala, datorita legumelor crocante care si-au pastrat aromele, culoarea si calitatile nutritive.

Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!