Va invit sa gatim astazi impreuna un pranz savuros de coquelet marinat cu boia si lamaie!

Folosim coquelet-ul de Bretagne de la Edenia pentru gustul sau foarte special si autentic de pui de tara si pentru carnea sa foarte frageda.

INGREDIENTE

1 Coquelet de Bretagne de la Edenia
2 linguri boia dulce de ardei
3 linguri ulei de masline
Zeama de la o lamaie mica
Piper

MOD DE PREPARARE

Puiul decongelat in prelabil la frigider, il ungem bine cu amestecul de boia, ulei, lamaie si piper.

Bagam puiul la frigider pentru minimum 2 ore.


Intr-un vas ceramic punem hartie de copt si asezam puiul.

Bagam la cuptor, setam 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie si lasam pentru 45-50 de minute.

Servim puiul delicios cu garnitura preferata.

Pofta mare!

Coquelet de Bretagne este o specialitate frantuzeasca cu traditie, un puisor de ferma crescut in Bretagne cu o alimentatie 100% vegetala.
Fiind hranit cu porumb, are o culoare usor galbuie.
In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina si extrem de frageda.

Va invit sa descoperiti puii de la Edenia si sa ii folositi cu incredere in preparatele Flaveur!