Da. Mama ta te iubește. Cel mai mult pe lumea asta. Cel mai sincer și în cel mai pur mod posibil. Necondiționat. Încă de când află de existența ta și până la sfârșitul zilelor sale. Dragostea mamei e cel mai prețios dar cu care e înzestrat un copil de-a lungul existenței sale.

Mama ta te iubește si dacă ești tu singurul, și dacă mai ai trei frați. Dragostea mamei e un univers: infinită. Dragostea mamei nu se împarte, se înmulțește.

Mama ta te iubește și dacă uneori nu-ți poate oferi tot ce-ți dorești. Te iubește și dacă stă până la doi ani cu tine acasă, și dacă alege să revină la serviciu la 5 luni. Indiferent că are 20 sau 40 ani. Fie că a născut natural sau prin cezariană. Că are părul lung sau scurt, ochii verzi sau căprui, că e înaltă sau scundă, slabă sau grasă. Că stă la oraș sau la tară, aceste amănunte nu au importanță. Mama ta te iubește. Oriunde ai fi.

Chiar dacă uneori nu ți-o spune așa des cum ai merita, chiar dacă uneori nu are cel mai dulce glas…Nu uita…copilul meu, mama ta te iubește!