INGREDIENTE (pentru 4 vase ramekin)

2 banane taiate rondele
4 oua
50g unt topit
80g faina
250mL lapte
unt pentru uns vasele ramekin

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol punem ouale, untul topit si amestecam cu un tel, in timp ce adaugam si laptele.

Adaugam si faina putin cate putin si amestecam bine cu telul astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Puteti folosi si mixerul.

Ungem vasele cu unt si punem pe fundul lor un strat de rondele de banane.

Cu un polonic repartizam compozitie in mod egal in fiecare vas.

Punem vasele pe o tava (pentru ca in cuptor se for umfla si e posibil sa dea pe afara) si bagam in cuptor. Setam 180 grade C si lasam pentru aproximativ 35-40 minute sau pana se rumenesc frumos.

Cand le vom scoate din cuptor se vor lasa. Ies moi si se mananca cu lingurita!

Pofta buna!