INGREDIENTE

2 ciuperci mari
1 ou
1 lingura smantana
1 lingura faina alba de grau
Aproximativ 50g mozzarella in zer (scursa)
3 catei usturoi
2-3 fire patrunjel verde
Ulei de floarea soarelui
Unt pentru tapetat vasul


 

MOD DE PREPARARE

Am curatat, spalat si taiat ciupercile in bucatele nu foarte mici.
Le-am pus la inabusit in apa cu ulei si cateii de usturoi tocati. Cand s-au inmuiat si erau aproape gatite, am adaugat patrunjelul tocat. Le-am pus la scurs si le-am si presat usor, ca sa iasa apa din ele.
Am batut oul si l-am amestecat cu mozzarella data pe razatoarea mare, smantana si faina, omogenizand cu un tel.
Am tapetat vasul cu unt si am pus ciupercile si compozitia peste ele.
Am bagat la cuptorul preincalzit la 180grade C pana s-a rumenit deasupra.
Pofta buna!