INGREDIENTE

piept de pui, aprox. 30 gr
morcov + radacina de patrunjel cate 2 rondele din fiecare
praz, o buc. 10 cm
lapte 100 ml
unt 20 gr
1 lingura faina de orez (rasa, fara varf)
malai pentru o mamaliga moale, 100 ml + 2 linguri cu putin varf in ploaie turnate
patrunjel verde (4-5 fire)


MOD DE PREPARARE

Am fiert puiul in 2 ape, iar radacinoasele cu prazul separat intr-o singura apa.
Acestea le-am scos si le-am blenduit mai mult sau mai putin in functie de cum papa bebe ca si textura.
Puiul se poate blendui sau taia la cutit.
Eu am optat pentru a doua varianta.
Am facut mamaliga si am turnat-o intr-o forma unsa cu unt.
Laptele se pune la foc mic cu untul si se toarna lingura de faina de orez.
Am amestecat incontinuu si cand a inceput se legeam adaugat puiul si legumele.
Dupa omogenizare se toarna peste mamaliga si se da la cuptor pentru 20 minute (incins, 180 gr)
Cand se scoate din cuptor se presara patrunjel verde. Pofta buna!