INGREDIENTE (pentru 5-6 portii)

2kg ciuperci champignon
2 cepe mari
1 ardei gras rosu mare
1 pastarnac
Ulei de masline
2 linguri amidon de porumb+3 linguri apa
Patrunjel

MOD DE PREPARARE

Curatam ciupercile si le taiem in 4 sau in 6 in functie de cat sunt de mari. Am folosit doar palariile. Restul legumelor tocate marunt le punem la inabusit in apa cu putin ulei de masline adaugand apa din cand in cand pana se inmoaie.

Peste legumele inabusite punem ciupercile si adaugam o cana jumatate de apa.

Ciupercile isi vor lasa si ele apa si va fi suficienta cat sa fiarba.

Daca nu este suficienta mai adaugati putina. Nu trebuie sa fie acoperite de apa.

Dupa ce ciupercile au fiert punem cele 2 linguri de amidon dizolvate in cele 3 linguri de apa si amestecam pana se ingroasa sosul.

Luam de pe foc si adaugam patrunjelul.

Pofta buna!