Este lejera, gustoasa si potrivita pentru de la mic la mare, si indiferent de sezon.

INGREDIENTE (4-5 portii)
50 g bulgur
300 g curcan
2 morcovi
1/2 pastarnac
1/2 radacina de patrunjel
1 ceapa
1 ou
1/2 lamaie
1/2 legatura de leustean

MOD DE PREPARARE

Am fiert curcanul intr-o apa 15 minute dupa ce a dat in clocot.

L-am pus in blender cu radacinoasele si le-am mixat cat sa fie bucatele mici de pana intr-un centimetru.

Am tocat marunt, marunt si ceapa si am pus toate aceste ingrediente maruntite la fiert impreuna cu bugurul in aproximativ 2L apa.

Pe parcurs am potrivit de gust.

Am batut oul cu zeama de la lamaie, si cand erau toate fierte, am pus 1 polonic de zeama in castron peste ou si am amestecat energic, exact ca la CIORBA DE PUI A LA GREC.

Am turnat apoi totul in oala, amestecand energic si devenind astfel o ciorba …alba. Am mai lasat 2 minute pe foc.

Este delicioasa, incercati, nu o sa regretati si copiii sunt incantati.

Am presarat leustean proaspat la servire.

Pofta buna!