Este lejera, gustoasa si potrivita pentru de la mic la mare, si indiferent de sezon.

INGREDIENTE
50 gr bulgur
300 gr curcan
2 morcovi
1/2 pastarnac
1/2 radacina de patrunjel
1 ceapa
1 ou
1/2 lamaie
1/2 legatura de leustean


MOD DE PREPARARE
Am fiert curcanul intr-o apa 15 minute dupa ce a dat in clocot.
L-am pus in blender cu radacinoasele si le-am mixat cat sa fie bucatele mici de pana intr-un centimetru.
Am totat marunt, marunt si ceapa si am pus toate aceste ingrediente maruntite la fiert impreuna cu bugurul.
Pe parcurs am potrivit de gust.
Am batut oul cu zeama de la lamaie, si cand erau toate fierte, am pus 1 polonic de zeama in castron peste ou si am amestecat energic, exact ca la CIORBA DE PUI A LA GREC.
Am turnat apoi totul in oala, amestecand energic si devrnind astfel o ciorba …alba.
Este delicioasa, incercati, nu o sa regretati si copii sunt incantati.
Am presarat leustean proaspat la servire.
Pofta buna!