Cea mai rapida si gustoasa ciorba de vacuta o preparam cu amestecul pentru ciorba de vacuta de la Edenia!

Legumele din amestec au un continut bogat de vitamine si sunt o sursa importanta de fibre.
Amestecul pentru ciorba de vacuta contine cartofi, ceapa, morcovi, radacina telina, fasole verde, ardei rosu, rosii si pastarnac.

Si mai mult, legumele sunt taiate cuburi, astfel ca nu trebuie decat sa le punem la fiert, economisind foarte mult timp.

 

INGREDIENTE

1 amestec pentru ciorba de vacuta de la Edenia
2,5l apa
200g carne de vita (am folosit pulpa)
2 oua
fidea
curcuma, patrunjel, legume deshidratate fara sare (in functie de preferinte)

MOD DE PREPARARE

Taiem carnea cubulete si o punem la fiert in 2l apa. Lasam carnea sa fiarba la foc mic timp de o ora, indepartand cu o paleta spuma care se formeaza deasupra.

Dupa o ora, adaugam legumele si completam cu 500mL apa. Acum adaugam si curcuma cu legumele deshidratate daca dorim. Din momentul in care apa incepe din nou sa fiarba, lasam legumele 10 minute, apoi adaugam fideaua si ouale batute si mai lasam 1 minut.


Ca sa obtinem zdrente de ou, turnam ouale batute in fir, amestecand cu furculita in oala, in acelasi timp in care turnam ouale.

Adaugam patrunjelul si oprim focul. Putem pune si suc de rosii daca o dorim mai acrisoara.

Extraordinar de gustoasa si usor de preparat.

Pofta mare!

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!

Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!