Va propun sa gatim impreuna o ciorba de vacuta cu smantana, rapida si gustoasa, pe care o preparam cu amestecul pentru ciorba de vacuta de la Edenia!

Legumele din amestec au un continut bogat de vitamine si sunt o sursa importanta de fibre.
Amestecul pentru ciorba de vacuta contine cartofi, ceapa, morcovi, radacina telina, fasole verde, ardei rosu, rosii si pastarnac.

Si mai mult, legumele sunt taiate cuburi, astfel ca nu trebuie decat sa le punem la fiert, economisind foarte mult timp.

INGREDIENTE

200g carne de vita
O punga Amestec pentru ciorba de vacuta de la Edenia
200g smantana 12% grasime
Condimente dupa gust: patrunjel, cimbru, curcuma

MOD DE PREPARARE

Taiem carnea bucatele mici.

Punem carnea in 2L de apa la fiert. Lasam sa fiarba la foc mic 35 de minute, indepartand spuma care se formeaza la inceput.


Dupa 35 de minute, adaugam amestecul de legume direct congelat si lasam inca 10 minute din momentul in care apa incepe din nou sa fiarba.

Oprim focul, adaugam condimentele si lasam 10 minute sa se raceasca.

Intr-un castron luam putina zeama din oala si amestecam cu smantana, apoi turnam inapoi in oala.

Gata! Un pranz delicios!

Pofta mare!

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!

Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va recomand cu incredere sa folositi amestecurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!