INGREDIENTE
O jumatate de salata verde cruda
2 oua
3-4 fire de ceapa verde
2 cm de praz
1 morcov
Albitura: pastarnac, telina si patrunjel de radacina
Un sfert de ardei capia rosu
Bors de casa dupa gust
2-3 linguri de suc de rosii 
Marar si leustean verde
O lingura de ulei de floarea soarelui


MOD DE PREPARARE
Am pus o jumatate de lingura de ulei cu morcovul, albitura si cu apa cat sa le acopere la inabusit! Cand s-au inmuiat am adaugat ardeiul taiat marunt si am continuat inabusitul. Peste amestecul de mai sus am pus ceapa si prazul tocate marunt. Cand au fost fierte cam trei sferturi legumele am adaugat salata tocata marunt si am lasat sa se inmoaie. In acest moment am adaugat sucul de rosii si borsul dupa gust. Intre timp am uns cu restul uleiului o tigaie antiaderenta (am sters cu un servetel de hartie surplusul) si am facut omleta din doua oua si marar tocat.
Am taiat cubulete omleta si am adaugat-o in ciorba lasad cateva minute sa se imprumute gusturile. La final am adaugat leustean verde!
Pofta buna!!