Am pregatit pentru astazi o reteta noua de ciorba de pui cu porumb! A iesit foarte gustoasa si va invit negresit sa o incercati!

Am folosit desigur Poulet jaune Fermier d’Auvergne pentru gustul sau extraordinar si inconfundabil de pui de tara!

De asemenea si o alegere foarte sanatoasa!

INGREDIENTE

1 Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia
1 ceapa
2 morcovi
1 ardei
2 cartofi
250g porumb dulce fiert
½ telina mica
1 dovlecel
condimente dupa gust: patrunjel, cimbru

MOD DE PREPARARE

Puiul decongelat in prealabil la frigider, il transam si il taiem bucati in functie de preferinte. Eu am folosit la ciorba pulpele, aripile si spatele. Cu pieptul am facut rosii umplute.

Punem carnea la fiert in 3.5 litri apa. Dupa ce carnea a fiert 30 de minute, adaugam legumele tocate marunt, exceptie porumbul, si mai lasam inca 30 de minute din momentul in care apa incepe din nou sa fiarba. La sfarsit adaugam porumbul fiert si condimentele si oprim focul.

A iesit foarte gustoasa! Pofta mare!

Recomand puii Poulet jaune de la Edenia pentru ca sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratatmente cu antibiotice.
Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.

Sunt pui care au fost crescuti in Franta si a caror calitate superioara este atestata prin certificarea Label Rouge.

Va invit cu drag sa folositi cu toata increderea puii Poulet Jaune in preparatele Flaveur!