INGREDIENTE
O bucata de muschiulet
Doi morcovi
Un patrunjel de radacina
O jumatate de pastarnac
O bucatica de telina
O ceapa uscata
Orez (raportat la gramajul carnii…se pun 100 g orez la 1 kg de carne)
Cimbru
3 cepe verzi
Suc de rosii 
Bors de casa
Marar
Leustean

MOD DE PREPARARE
Am fiert foarte bine carnea de porc (am schimbat prima apa) impreuna cu morcovul, ceapa uscata si 1/2 patrunjel de radacina.
Am tocat carnea impreuna cu legumele si am amestecat cu oul, orezul, cimbru si marar. Am format perisoarele pe care le-am asezat pe o farfurie.
Intre timp am fiert restul legumelor taiate marunt iar cand au fost fierte am adaugat sucul de rosii si borsul; dupa ce au dat intr-un clocot am adaugat perisoarele deja formate si am continuat fierberea
aproximativ 10 minute.
La final am pus leustean verde deasupra!
Pofta buna!

Alte precizari
In locul carnii de porc vietnamez se poate folosi alt tip de carne: pui, curcan, iepure, porumbei, etc.!