INGREDIENTE

1 bucatica carne de miel (mica, portie bebelusesca pentru doua mese)
1 lingura orez (hidratat)
1 morcov
3cm radacina pastarnac
1 felie radacina telina
1 ceapa
¼ ardei gras
Bulion de casa 1-2 linguri
Leustean verde
Ulei de masline
Zeama de la lamaie pentru acrit, dupa gust

 

MOD DE PREPARARE

Am pus carnea de miel la fiert, schimband prima apa si am lasat-o sa fiarba separat in a doua apa.

Legumele le-am tocat marunt si le-am pus la inabusit in apa cu ulei.

Cand acestea s-au inmuiat, am mai pus apa si am lasat sa fiarba. Am verificat carnea si era aproape gata, asa ca am pus-o si pe ea in vasul cu ciorba, dar si orezul si bulionul.

La final am pus leusteanul tocat. Am servit cu zeama de la lamaie.

Pofta buna!