INGREDIENTE

1 bucatica carne de miel (mica, portie bebelusesca pentru doua mese)
1 lingura orez (hidratat)
1 morcov
3cm radacina pastarnac
1 felie radacina telina
1 ceapa
¼ ardei gras
Bulion de casa 1-2 linguri
Leustean verde
Ulei de floarea soarelui
Zeama de la lamaie pentru acrit, dupa gust

 

MOD DE PREPARARE


Am pus carnea de miel la fiert, schimband prima apa si am lasat-o sa fiarba separat in a doua apa.
Legumele le-am tocat marunt si le-am pus la inabusit in apa cu ulei.
Cand acestea s-au inmuiat, am mai pus apa si am lasat sa fiarba. Am verificat carnea si era aproape gata, asa ca am pus-o si pe ea in vasul cu ciorba, dar si orezul si bulionul. La final am pus leusteanul tocat. Am servit cu zeama de la lamaie.

Pofta buna!