INGREDIENTE

1 1/2 l stoc de pui (zeama in care am fiert carne de pui de țara pentru o mâncare de cartofi)
1 ceapa
1 morcov
albitura (rădăcina țelina, păstârnac, rădăcina pătrunjel – câte puțin din fiecare)
1/2 ardei capia
fasole galbena (teci)
1/2 dovlecel tocat cubulețe
fidea sau tăieței de casa sau spaghete foarte subțiri (nr 1)
verdeata (de care va place: mărar, pătrunjel, leuștean)
4 oua de prepeliță

MOD DE PREPARARE

Am pus legumele tocate la fiert in apa de la carne (nu am mai adăugat ulei pentru ca și-a lăsat carnea grăsime; dacă fierbeți in apa simpla, adăugați puțin ulei de măsline, dar va asigur ca o sa iasă mult mai buna in prima varianta). Când au fost gata legumele am pus ouăle de prepeliță așa intregi (fără coaja desigur) si am mai lăsat sa fiarbă câteva minute.


Am stins focul și am adăugat spaghetele subțiri și verdeața. Am pus capacul și gata.

O ciorbița delicioasa!

Dacă o sa încercați ciorbița, încercați și mâncarea de cartofi albi și dulci – foarte gustoasa!

Pofta buna!