Cea mai rapida si gustoasa ciorba de fasole o preparam cu amestecul de legume pentru ciorba de fasole boabe de la Edenia.

Amestecul contine mixul ideal de legume necesar pentru a obtine gustul specific, traditional, de ciorba de fasole. Boabele de fasole sunt deja prefierte, putand astfel economisi timpul in care ar fierbe boabele de fasole uscata.

Legumele continute sunt boabe de fasole alba prefierte si cuburi de morcovi, pastarnac, ceapa, ardei rosu dulce si radacina de patrunjel. Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE

1 punga legume pentru ciorba de fasole boabe de la Edenia
450g pulpa de rosii (am folosit la borcan)
Patrunjel, tarhon, curcuma

MOD DE PREPARARE

Punem 2L de apa la fiert si in momentul in care incepe sa fiarba adaugam legumele Edenia. Lasam sa fiarba 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.


Dupa 10 minute, adaugam pulpa de rosii si mai lasam sa fiarba 2 minute. Adaugam condimentele si oprim focul.

Gata pranzul delicios! Sau chiar cina! Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.

Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!

Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.

Va invit cu incredere sa folositi legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!