INGREDIENTE (2-3 portii)

50g carne de vita
1/2 morcov
putina telina
1/3 pastarnac
1 cartof mic
1/2 ardei capia rosu
10 cm praz (partea alba)
1 ou intreg
1 o lingura orez
2 linguri rase pesmet (sau in functie de textura aluatului pentru perisoare)
zeama de lămâie
pătrunjel verde
busuioc uscat

MOD DE PREPARARE

Se fierbe carnea separat, apoi se taie mărunt si se amesteca cu orezul, oul, pesmetul si putin busuioc uscat pentru aroma si se pot modela mingiute. In functie de cat de mare este oul, se mai adauga pesmet ca sa-l putem lucra.

Legumele se taie mărunt si se fierb 10 minute.

Se adauga perisoarele si se mai lasa la fiert 10-15 min ca sa se fiarbă legumele si orezul bine.

La final se stoarce putina lămâie si se adauga pătrunjel verde.

Poftă bună!

Alte precizari
Nu am folosit suc de rosii pentru ca inca avem intoleranta