Astazi va invit sa gatim impreuna chiftelute savuroase cu ton si conopida, o reteta noua si simplu de preparat care va fi bine primita de cei mici!

Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.

Am folosit file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE

300g file de Ton de la Edenia
450g conopida de la Edenia
3 fire ceapa verde
40g pesmet
50g cascaval ras
20g parmezan ras
1 ou
1 lingurita boia dulce
Piper
Ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Gatim conopida impreuna cu tonul la abur. Le punem direct congelate si le lasam pentru 30 de minute.

Tocam ceapa marunt.

Pasam conopida pana obtinem un piure iar tonul il taiem marunt cu cutitul.

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena.

Formam chiftelute pe care le punem in tava pe hartie de copt.

Coacem la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30 de minute sau pana se rumenesc frumos.

Alaturi de un piure de cartofi, servim un pranz delicios!

Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.

Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!