Chifteluțele acestea sunt pur și simplu DELICIOASE. Va las reteta si sper sa le încercați. Cu siguranța copilașii vor fi incantați.

INGREDIENTE:

Pentru CHIFTELUȚE:
1 pulpa de pui
1-2 graunti de usturoi pisați
putin miez de paine înmuiat in apa si stors foarte bine
1 morcov dat pe răzătoarea mica si stors bine
1 ou
verdeata tocata (patrunjel si marar)
un praf de boia de ardei dulce
alte condimente dupa gust
In plus, mai aveti nevoie de:
1-2 cartofi (am folosit cartofi roșii pt ca mi se par mai gustoși si nu sunt fainoși)
2 roșii tocate marunt sau date pe răzătoare
putin ulei

MOD DE PREPARARE:


Am dezosat si despielițat pulpa si am tocat carnea cat de marunt am putut ( o puteți face la robot sau intr-un blender).
Am amestecat cu usturoiul, pâinea, morcovul, oul, boiaua, verdeata.
Am format chifteluțe rotunde si le-am pus intr-un vas termorezistent. Am pus si cartofii tăiați in bucati printre chiftelute, roșiile, apa cat sa acopere totul si putin ulei. Am pus capacul si am băgat la cuptor pana s-a pătruns bine carnea si sosul a mai scăzut putin.

Foarte bune. Atat de bune incat o sa vreti sa faceți pentru toata familia.

Pofta buna!

loading...