INGREDIENTE
Chiftelute
150 g dovlecel (congelat)
1 morcov
2 cartofi
1 ceapa verde
3 catei usturoi
marar
1 ou
2 linguri gris
2 linguri fulgi de drojdie inactiva
1 lingurita ulei de masline

Sos de praz
1 praz
3 linguri smantana
1 lingurita unt
marar, rozmarin


MOD DE PREPARARE
Am tocat marunt mararul, ceapa, usturoiul, dovlecelul pe care l-am stors bine, morcovul si cartofii i-am dat pe razatoare fina.
Oul l-am batut bine si am pus peste el legumele, grisul si fulgii de drojdie.
Am lasat 20 minute deoparte ca sa se umfle grisul. In timpul acesta am pus o hartie de copt in tava si am uns cu ulei de masline.
Am format 11 bilute si le-am dat la cuptor. Dupa un sfert de ora le-am intors si le-am mai lasat inca un sfert de ora pana s-au rumenit putin.