Chiftelutele de cod cu spanac pe care le-am pregatit pentru astazi sunt nemaipomenit de gustoase. Va invit sa le incercati neaparat!

Codul este un peste de o calitate superioara cu carne alba si densa, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi.

Am folosit file de cod atlantic de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.

INGREDIENTE

400g file de Cod de la Edenia
100g spanac tocat de la Edenia
1 albus de ou
Sucul de la jumatate de lamaie
O lingurita boia dulce
2 linguri pesmet + pentru 4 linguri pentru tavalit chiftelutele

MOD DE PREPARARE

Spanacul il oparim apoi il punem intr-o strecuratoare si il presam bine sa iasa toata apa.

Pestele decongelat in prealabil la frigider il taiem bucatele si il punem intr-o strecuratoare si presam putin sa mai iasa din apa.

Punem toate ingredientele intr-un maruntitor electric si mixam pana obtinem o pasta. Daca nu avem maruntitor putem toca pestele si la masina de tocat apoi il amestecam cu restul ingredientelor.

Formam chiftelute pe care le tavalim prin pesmet. Punem chiftelutele in tava pe hartie de copt si coacem la 195 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute. Tava o vom pune pe raftul din mijloc al cuptorului.

Super gustoase! Noi am servit cu mixul de legume Stir Fry de la Edenia.

Pofta mare!

Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.

Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.

Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.

Va invit cu drag sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!