INGREDIENTE

Un cartof dulce potrivit
Un zucchini potrivit
Un cățel de usturoi pisat
O ceapă micuță roșie tocată mărunt
2 linguri de cașcaval ras
O linguriță de ulei de măsline
Pătrunjel proaspăt tocat
Un ou
2 linguri de făină
Piper, cimbru, boia dulce

MOD DE PREPARARE

Pentru început tăiem cartoful dulce cubulețe și îl gătim la abur sau îl putem fierbe pentru 15 minute, după care se pisează puțin cu furculița.

Dăm zuchinni pe răzătoare și îl scurgem foarte bine de zeamă.

Amestecam toate ingredientele și formam chifteluțele cu ajutorul unei linguri.

Asezam chiftelutele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și le bagam in cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 min la 190 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

După primele 15 minute se întorc pe partea cealaltă.

Poftă bună!