INGREDIENTE

100-120 g piept de pui
1 morcov
1 cartof mediu
1 ceapa medie
1 lingura pesmet
1 lingura fulgi de drojdie inactiva
putin marar
putin patrunjel
1 lingura faina integrala ( sau alba, hrisca, secara etc)
putin ulei
condimente preferate

 

MOD DE PREPARARE

Am fiert puiul si apoi l-am maruntit.

Am fiert legumele si le-am pregatit astfel: cartoful si morcovul le-am pasat bine, bine si ceapa am tocat-o marunt.

Am tocat fin verdeata si apoi am amestecat toate aceste ingrediente cu pesmetul si fulgii de drojdie inactiva.

Am format chiftelutele si le-am tavalit prin faina.


Am uns o hartie de copt cu ulei, le-am asezat si am pulverizat /stropit cu putin ulei.

Le-am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30-35 minute.

La jumatatea timpului le-am intors.

Le-am scos intr-un vas si le-am acoperit.

Se pot servi simple, cu sos de iaurt, cu piureuri diverse etc

Pofta buna!