Chiftelutele coapte le-am descoperit cu ceva timp inainte de sarcina.
Nu au gustul clasic, ca cele prajite, dar au o aroma aparte de te cuceresc.
Am facut diverse forme …de carne, cu orez, cu ovaz, de legume….si de ce sa nu incerc si de bulgur?!

INGREDIENTE
100 gr bulgur
100 gr piept de pui
2 cartofi medii
1 morcov mic
1 ceapa mica
5-6 lingurite de susan
5-6 lingurite de pesmet
ulei pentru uns


MOD DE PREPARARE
Am hidratat bulgurul in apa, pret de 1-2 ore.
Apoi l-am fiert cu legumele.
Am dat intr-un clocot si puiul.
Am taiat marunt la cutit carnea, morcovul si ceapa, si le-am amestecat cu cartofii pasati fin.
Am format bastonase in palmele unse cu ulei, si le-am tavalit prin mixul de susan cu pasmet.
Le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei si am mai pulverizat si peste putin ulei.
Le-am lasat la foc mediu pana s-au rumenit pe toate partile.
Le-am servit calde cu PIURE DE CONOPIDA CU BUSUIOC.
Pofta buna!