INGREDIENTE
250 g conopida
30 g branza (dulce, cascaval etc.)
2 linguri patrunjel verde
2 fire marar
1 varf lingurita cu seminte de fenicul
1 ceapa mica
1 catel usturoi
15/20 g faina alba de grau
1 ou
1 lingura lapte
piper

MOD DE PREPARARE

Se fierbe sau se face la abur conopida. Semintele de fenicul sa rajnesc in mojar.
Ceapa si usturoiul se inabusa in putin ulei de masline cu apa, lasam pe fac pana se evapora apa.Branza se da pe razatoarea mica.

Conopida se piseaza bine cu o furculita, se amesteca cu toate celelalte ingrediente.
Cu mainile umezite in apa, modelam chiftelute pe care le aplatizam usor cu palma.

Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam chitelutele si dam la cuptor, la foc mediu pana se rumenesc. (la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, aprox 40 de minute)
Eu le-am intors de pe o parte pe alta.

Pofta buna!