INGREDIENTE

2 lingurite praf de copt bio
260 g iaurt grecesc cu 10% grasime
4 linguri ulei de masline
8 linguri cascaval ras
bulion (am folosit de casa)
400 g faina alba de grau
25 g unt topit
patrunjel tocat

MOD DE PREPARARE

Cernem faina amestecata cu praful de copt intr-un vas si facem o groapa in centrul ei.

Punem iaurtul, uleiul si framantam pana obtinem o masa omogena. Impartim aluatul in 8 bucati egale.

Aplatizam intre palme fiecare bucata din cele 8.

Punem in mijlocul lor cate o lingurita de bulion si cate o lingura de cascaval iar apoi le inchidem usor.

Asezam chiflele formate in tava si le ungem cu unt topit amestecat cu patrunjel (merge pus si usturoi pisat). Le dam in cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 36 de minute.

Merg umplute cu ce doriti!

Pofta buna!