INGREDIENTE

lapte aprox 150 ml
1 galbenus
3.5 linguri de faina
60 gr branzica
3 lingurite de mascarpone
2 lingurite sirop de artar (optional)
10-12 visine si 5-6 afine
putin unt pentru uns (10 gr aprox)


MOD DE PREPARARE

Se realizeaza compozitia de clatite ( blatul): galbenusul batut bine cu lapte si faina pusa in ploaie ( eu am facut 3:clatite dar am folosit doar 2).
Pentru tigaie la uns am utilizat untul si le-am sCos pe servetel pentru a absorbi surplusul de grasime.
Branzicile se amesteca intens cu siropul si fructele le-am belnduit bine bine ( din congelator, lasate la dezghetat si scurse bine).
Puneti o clatita si ungeti cu 90% din compozitia de branza. Puneti urmatoarea clatita, si ungeti cu restul de crema si decorati cu piureul de fructe.
Pofta buna!
PS: se pot utiliza si alte fructe, si mascarpone poate fi inlocuit cu branzica de casa