A fost foarte apreciat acel CHEC CU PUI, CIUPERCI SI IAURT si mi-am propus sa il reinventez cu ceva modificari.

INGREDIENTE
5 ciuperci mari
2 cartofi mici
1 ceapa mica
2 oua
1/2 legatura de marar
2 linguri cu varf de faina
2 linguri rase de malai
4 linguri ulei de masline
150 gr iaurt


MOD DE PREPARARE
Am feliat ciupercile.
Am razuit fin ceapa si cartofii.
Am pus aceste ingrediente intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei si putina apa ( 4-5 linguri).
Am lasat la foc mic amestecand, pana s-a evaporat toata zeama ( se lasa si de la ciuperci).
Separat am frecat galbenusurile cu uleiul, apoi le-am amestecat cu iaurtul, mararul tocat fin, malaiul si faina turnata in ploaie.
Am incorporat compozitia cu ciuperci, amestecand foarte bine, si am potrivit de gust ( eu am pus doar un praf subtire de sare).
Am batut spuma albusurile si le-am incorporat in compozitia finala.
Am pus totul intr-un vas de yena si intr-o forma de gulguf de silicon.
Am bagat la 170-180 grade C pana s-a rumenit usor checul.
Aproximativ 50-60 minute.
Recomand sa faceti testul scobitorii.
Pofta buna!