INGREDIENTE
300 gr ciuperci
150 gr piept de pui
2 oua
140 gr iaurt gras ( minim 5% gr)
140 gr faina
1 lingurita praf de copt
1/2 legatura de marar
3 linguri ulei de masline
putin unt
putin pesmet


MOD DE PREPARARE
Am fiert puiul pana s-a format spuma.
L-am spalat si taiat cubulete.
Ciupercile decojite le-am feliat si pus intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei si 2-3 apa.
Le-am lasat pana s-au fragezit.
Am batut bine oualele si le-am amestecat cu iaurtul.
Faina amestecata cu praful de copt am turnat-o apoi in ploaie.
Am incorcorat pe rand uleiul, carnea si ciupercile.
Am amestecat apoi cu mararul tocat fin si am potrivit de gust.
Am uns o forma cu unt si am tapetat-o cu pesmet.
Am bagat la cuptorul incins ( 180 gr) pana s-a rumenit frumos.
Am facut testul scobitorii.
Aproximativ 45-50 minute a stat la cuptor.
Este bun atat cald, cat si rece.
Pofta buna!