INGREDIENTE

2 oua
1 lingura sirop artar (optional)
125 mL ulei de cocos sau de floarea soarelui
125 mL lapte
200 g faina alba ecologica spelta
½ plic praf de copt bio
2 linguri caju macinat
3 linguri merisoare hidratate


MOD DE PREPARARE

Se mixeaza ouale impreuna cu siropul de artar, laptele si uleiul de cocos. Dupa, se adauga faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, pana se obtine o compozitie omogena si cremoasa.
Se adauga in compozitie merisoarele si caju-ul (cantitatile pot fi variabile), amestecand usor cu o spatula.
Se pune in forma (tapetata cu hartie de copt sau forma speciala) 2/3 din cantitate, iar in restul de compozitie se adauga carob-ul si se pune deasupra.
Se introduce forma in cuptor preincalzit la 170 grade C si se coace aproximativ 30 minute (sau pana trece testul scobitorii).